Stel u gaat een rondreis maken door Frankrijk dan is de kans er groot dat u na uw vliegreis in een huurauto stapt. Ondanks dat de populariteit van autohuur de afgelopen jaren explosief is toegenomen, denken nog steeds veel mensen dat het vaak gepaard gaat met veel stres. Dit is natuurlijk al lang niet meer het geval, aangezien het huren van auto’s steeds gemakkelijker wordt. We hebben een aantal tips voor u verzameld die uw rondreis door Frankrijk nog aangenamer moeten maken!

Tip 1: Zoek van tevoren op of de verhuurder zich op het vliegveld begint. 
Sommigen verhuurder bevinden zich buiten het vliegveld en zijn enkel bereikbaar via een shuttle bus. Het adres van de verhuurder staat aangegeven op uw voucher. 

Tip 2: Als u uw auto op een andere locatie in wilt leveren dan waar u hem heeft opgehaald, vraag dit dan van tevoren na bij de verhuurder! 

Tip 3: Zoek naar reviews van het verhuurbedrijf per locatie. 
Sommige verhuurders zijn in Amerika erg goed, maar in Europa wat minder. Kijk dus van tevoren welke verhuurder het beste begin is van uw rondreis. 

Tip 4: Zorg dat u altijd uw creditcard bij zich heeft! 
Autohuur gaat vrijwel altijd via uw creditcard aangezien de borg hier op ingehouden kan worden. 

Tip 5: Controleer samen met de verhuurder de eventuele schade aan de auto wanneer u deze op komt halen. 
Zo bent u er 100% zeker van dat u niet voor verrassingen komt te staan!

Tip 6: Lees de voorwaarden van uw verzekering een keer grondig door. In de voorwaarden staat precies wat u moet doen wanneer u schade heeft gereden!

Tip 7: Wil u de drukte voor zijn? 
Laat een iemand van uw gezelschap wachten op de koffers terwijl u vast naar de balie van de verhuurder gaat, zo bent u de drukte voor! 

Tip 8: Voor meer informatie verwijzen we u graag naar <a href=”http://www.holidaycars.com/autohuur/” target=”_blank”> HolidayCars</a> !

wegens onze samenwerking met HolidayCars mogen wij onze klanten een korting van 15% aanbieden via de volgende link: https://www.holidaycars.com/autohuur/?pc=bastide

https://www.holidaycars.com/autohuur/?pc=bastide15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>