Filosofie

Niemand is meer dan een ander en iedereen dient met respect behandeld te worden.  Wij proberen onze gasten te ontvangen, zoals we goede vrienden zouden ontvangen.  Je komt bij ons thuis en wij proberen het naar jullie zin te maken.  Genieten, lekker eten, rust, ontspanning, filosoferen,….. zijn enkele begrippen die hier wel tot zijn recht komen.

In een B&B logeer je bij de eigenaren in hun huis. Om het voor jullie zo aangenaam mogelijk te maken tijdens jullie verblijf willen we jullie meegeven hoe het er bij ons aan toe gaat.

Om jullie goed te kunnen ontvangen, vragen wij jullie toe te komen vanaf 16.00 uur. We zijn de hele dag druk bezig geweest en kunnen jullie dan rustig een drankje aanbieden en even een babbeltje slaan. Wij gaan er van uit dat jullie elke avond als wij koken, bij ons blijven eten, ZONIET moet je dit even bij Jip melden.  Wij koken vijf dagen in de week, niet op donderdag en vrijdag.  Het is ongeveer 11 uur rijden vanuit België.  Als je toekomt op een dag dat we koken, probeer dan voor 18.00 uur er te zijn, anders verwittig ons even op 0033 689 36 31 90. Daarna tonen we jullie de kamer. De auto kunnen jullie parkeren op onze afgesloten privéparking.  Deze wordt door ons  ’s avonds afgesloten. Van deze poort krijgen jullie geen sleutel.  Op de kamer is er een kluisje aanwezig, waar jullie jullie waardevolle spullen in kunnen opbergen.
Om 19.00 uur kunnen jullie aperitieven om dan om 19.30 uur allen samen te kunnen eten. De rekening wordt elke dag bijgehouden en op het einde van jullie verblijf, krijgen jullie hier een overzicht van op de factuur. Jullie kunnen alleen cash betalen. Je kan je eten reeds op voorhand betalen in een aparte overschrijving met de vermelding “Table d’hôtes”.
Vanaf 23.00 uur vragen we om het rustig te houden, dit om de andere bewoners niet te storen in hun nachtrust en dit tot ’s morgens 07.30 uur.
’s Morgens om 08.30 uur serveren wij het ontbijt. Wij eten met onze gasten mee, vandaar dat iedereen samen ontbijt op dit vaste tijdstip. Vers brood wordt geleverd om ongeveer 07.30 uur, dus als jullie vroeger willen vertrekken, kunnen wij jullie geen ontbijt serveren en lunchpakketten voor onderweg kunnen we niet maken. Je dient dan je auto buiten het domein te parkeren.
Elke dag wordt jullie kamer in orde gebracht door onze interieurverzorgsters. Wij vragen om de kamers vrij te maken tussen 10.00 en 12.00 uur zodat zij hun werken kunnen doen. Op de vertrekdag moet de kamer vrij zijn om 10.00 uur zodat zij hun werk kunnen doen voor de volgende gasten.
Tijdens de dag kunnen jullie zorgen voor jullie eigen drank of iets bij ons bestellen. Vanaf 19.00u bij het aperitief is het verplicht om de dranken van ons af te nemen.
Telefoonbereik is moeilijk binnen de gebouwen en in 2017 werd er een professioneel Wifi-systeem geïnstalleerd.
De hygiëne van een openbaar zwembad is erg belangrijk. Alleen zwemkleding is toegestaan in het zwembad, dus geen schoenen, grote zwemshorts, T-shirts e.d. meer. Een normale korte zwemshort of zwemslip wordt toegestaan. Alleen de daarvoor voorziene zwembadhanddoeken mogen er gebruikt worden. Onze zwembadhanddoeken dienen alleen voor aan ons zwembad, niet om elders mee naar toe te nemen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen, diefstal of verlies van persoonlijke spullen. Sluit je kamer af, en steek waardevolle spullen in het kluisje.
Stel ons meteen op de hoogte als iets stuk is, dan proberen wij dat zo snel mogelijk te vervangen of te herstellen.
Binnen de gebouwen mag er niet gerookt worden. Op de binnenplaats zijn er asbakken, gelieve deze te gebruiken en geen peukjes op de grond te gooien.
Radio’s mag je gebruiken aan het zwembad, maar gebruik dan een koptelefoon, niet iedereen houdt van jou muziek.
Na 19.00 uur is het zwembad gesloten.
Wij willen een zo sociaal, familiale mogelijke sfeer, waarbij we jullie op een vriendschappelijke manier ontvangen. We staan open voor jullie mening en proberen in de mate van het mogelijke hier rekening mee te houden. Het zou ons helpen als jullie je mening onmiddellijk tegen ons zeggen zodat we er samen iets mee kunnen doen. Opmerkingen achteraf via mail of via de sociale media helpen ons niet vooruit.
Onze bedoeling is sfeer te creëren die zowel voor jullie als voor ons aangenaam is. Vakantie moet leuk zijn, dus laat al je zorgen en stress thuis en kom heerlijk genieten van de dingen die we jullie aanbieden.  Wij hebben zelf twee poezen, Merlot en Syrah, vandaar dat  huisdieren niet welkom zijn.

 

 

Boek vandaag nog je verblijf bij ons
Bekijk kamers

Vragen?